Notícies


Tret de sortida a la 2a edició del projecte, L’Hort Solidari

  • Tret de sortida a la 2a edició del projecte, L’Hort Solidari
  • Tret de sortida a la 2a edició del projecte, L’Hort Solidari
  • Tret de sortida a la 2a edició del projecte, L’Hort Solidari

La 2a edició d’aquest projecte solidari que el Comú va engegar a l’inici de la pandèmia per ajudar a les famílies necessitades de la parròquia compta amb la participació de 30 agricultors lauredians, dels hortolans dels horts socials del Dau i del Ganxo i d’un viver que dona el planter de manera gratuïta.

Avui, Tot Natura ha lliurat la primera remesa de planter al Comú. Al voltant de 1.000 plantes entre tomàquets, enciams, cols i carbassons, entre d’altres. Ara, els pagesos ho conrearan per poder entregar posteriorment les verdures i hortalisses a Caritas Parroquial que nodrirà el seu Rebost Solidari.
 
Aquest planter servirà per a 20 agricultors i els hortolans dels horts socials que han demanat planta al Comú. 10 agricultors més prendran part al projecte amb les seves pròpies plantes.
 
Durant el lliurament, el cònsol major ha volgut destacar la solidaritat que caracteritza als lauredians. L’important és que aquests valors de solidaritat quedin i que, d’aquí 1 any o 2, el Comú es pugui desvincular del projecte i l’assumeixin els propis agricultors.
 
Actualment, Caritas Parroquial ajuda a 34 famílies.