Notícies


Torna la Ruta de la Tapa que s’allargarà tot el mes de maig i que fa un pas endavant amb la creació d’una APP per als usuaris

  • Torna la Ruta de la Tapa que s’allargarà tot el mes de maig i que fa un pas endavant amb la creació d’una APP per als usuaris
  • Torna la Ruta de la Tapa que s’allargarà tot el mes de maig i que fa un pas endavant amb la creació d’una APP per als usuaris

Del 6 al 29 de maig, 12 bars i restaurants lauredians participaran a la 12a edició de la Ruta de la Tapa. Una proposta gastronòmica molt arrelada a la parròquia i que l’any passat es va haver d’anul·lar a causa de la crisi sanitària.
Seguint la línia que ha adoptat el Comú des de l’inici de la pandèmia, aquest esdeveniment s’ha adaptat a la situació sanitària.
 
Els 12 bars i restaurants oferiran la seva tapa especialitat amb una Estrella Damm per 3€.
 
Com a novetats, destaquen l’ampliació de la Ruta a tot el mes de maig, tots els dijous, divendres i dissabtes, i la creació d’una APP específica.
L’objectiu és poder celebrar-la amb totes les condicions sanitàries i amb la màxima seguretat. Espaiant-la en el temps, s’eviten les aglomeracions de gent als establiments restauradors. A més, tal com ha destacat la cònsol menor, Mireia Codina, amb aquesta iniciativa el Comú vol ajudar a dinamitzar la parròquia i estar al costat del sector de la restauració, un dels més afectats per la crisi sanitària.
 
Pel que fa a l’APP, Adventuriq, permetrà als usuaris participar a l’aventura de la Ruta de la Tapa, participar als sortejos  i votar la seva tapa preferida amb seguretat i sense haver de manipular papers. També significarà un pas més per posicionar Sant Julià de Lòria com a parròquia sostenible.
Hi haurà 4 premis per als bars i restaurants que facin la millor la tapa:
- 1r premi ESTRELLA DAMM valorat en 500€
- 2n premi ESTRELLA DAMM valorat en 400€
- 3r premi UNIDA QUALITAT I PREVENCIÓ valorat en 300€
- 4t premi COPITRAN valorat pel públic en 300€
 
Els participants de la Ruta de la Tapa que facin servir l’APP optaran a més de 70 premis oferts per establiments de la parròquia i de fora. Els que completin tota la Ruta, amb 12 bars i restaurants, tenen premi segur.