Notícies


Naturlandia traslladarà una quarantena d'animals a la reserva catalana 'Wild Forest'

  • Naturlandia traslladarà una quarantena d'animals a la reserva catalana 'Wild Forest'
  • Naturlandia traslladarà una quarantena d'animals a la reserva catalana 'Wild Forest'

Naturlandia traslladarà pròximament la quarantena d'animals herbívors que hi ha a les seves instal·lacions a un santuari animal especialitzat en aquest tipus d'acollides. Es tracta de la reserva animal ''Wild Forest' de més de 33 hectàrees de terreny (330.000 m2), situat a Montserrat, on els animals viuen en semilliberta i deshumanitzats. En concret, hi aniran 12 muflons, 6 isards, 5 cérvols japonesos, 8 daines i 4 cèrvols ibèrics. El canvi està pendent dels tràmits burocràtics escaients però, s'ha de materialitzar properament.
 
La reserva no està oberta al públic, només s'hi fan activitats amb gent que apadrina o dona, fent una trobada amb aquestes persones per explicar-los com avança el projecte. En aquest sentit, i amb relació a Naturlandia, s'ha iniciat un finançament col·lectiu (crowdfounding) per poder fer front a les despeses que suposa acollir els animals.

Actualment, a les seves instal·lacions hi viuen 22 cèrvids i 15 ovelles/cabres, a més de porcs senglars, guineus, rucs, cabirols i altres animals domèstics. Des de Naturlandia es farà un seguiment acurat del trasllat i posterior reintroducció dels animals en el seu hàbitat.