Notícies


Naturland estrena noves activitats a la Cota 1600 en vistes a l’estiu i inaugura l’allotjament de la Borda de Conangle

  • Naturland estrena noves activitats a la Cota 1600 en vistes a l’estiu i inaugura l’allotjament de la Borda de Conangle
  • Naturland estrena noves activitats a la Cota 1600 en vistes a l’estiu i inaugura l’allotjament de la Borda de Conangle
  • Naturland estrena noves activitats a la Cota 1600 en vistes a l’estiu i inaugura l’allotjament de la Borda de Conangle

Naturland comença una nova temporada d’estiu el pròxim 1 de juliol amb noves activitats que diversifiquen l’oferta ja existent. La gran novetat a la Cota 1600 serà una tirolina de corbes, La Forest Line, que transcorre entre els arbres del bosc, de 500 metres de llargada. A la mateixa zona hi haurà una nova àrea lúdica de xarxes elàstiques penjades als arbres, anomenat Circuit Esquirol; així com un trineu en sec, l’Sklide, una instal·lació amb 4 carrils per lliscar, i el Tubbing, com a principals novetats destacades. A més, i pel que fa a les activitats amb vehicles, hi haurà un circuit amb els Swincars (4x4 elèctric) i uns nous buggys a pedals, que substituiran els vehicles de combustió. 

Pel que fa a la Cota 2000, s’estan reformant les habitacions de la Borda de Conangle, que ara compaginarà l’oferta gastronòmica amb l’allotjament. A més, s’han doblat el nombre de traçats del Naturland Bike Center, arribant a més 50 km distribuïts en un total de 13 circuits d’Enduro i Cross-country. L’estratègia iniciada l’any passat continua. Es posarà èmfasi en potenciar la marca mantenint uns codis de comunicació estratègics; en millorar el conjunt de l'oferta amb nous productes, instal·lacions i serveis; en mantenir les activitats relacionades amb l’entorn, diferenciades per tipologies i en buscar un alt grau de satisfacció dels clients que ens permeti fidelitzar-los. 

COTA 1600

Naturland presenta aquest estiu moltes novetats, majoritàriament ubicades al bosc de la Cota 1600. Una de les novetats més importants serà la posada en marxa del Forest Line, una tirolina que té un traçat de corbes amb una longitud de més de 500 metres. L’usuari equipat amb un arnès lliscarà sobre un rail suspès dels arbres, a una alçada d’entre 3 i 7 metres. Per fer la instal·lació s’ha aprofitat camins ja existents i només ha calgut fer la neteja del sotabosc, amb la qual cosa l’impacte ha estat mínim.

 

A la mateixa zona s’ha creat el Circuit Esquirol, una àrea lúdica de xarxes elàstiques penjades als arbres, que es troben a una alçada d’entre 1,5 i 4 metres per on els usuaris caminen i salten. 

Aprofitant els pendents de la zona, l’Sklide és la nova atracció on els usuaris s’asseuen en un trineu (Sklidebob)  i amb un joystick situat al centre, el pilot pot dirigir el vehicle i ajustar-ne la trajectòria. El descens es fa per una pista condicionada amb quatre carrils.

I també per lliscar, es reaprofita el Tubbing, l’antic tobogan amb ‘donut’ que estava situat a la Cota 2000, i que ara es reinstal·la a la Cota 1600. El descens es fa per una pista tancada de 50 metres amb un inflable, en un circuit adaptat per a adults i també per a nens, ja que té diferents punts de sortida.

Per als més petits, uns buggys a pedals han substituït els de motor, en el circuit de la Cota 1600. De la mateixa manera, el circuit cross d’obstacles i revolts, que a més s’amplia fins al bosc, es farà amb un vehicle 4×4 elèctric: els Swincar.

Pel que fa a gastronomia, dos establiments, El Foc i el Sanobanano, oferiran la seva carta amb productes 100% sense gluten com a novetat. La cafeteria disposarà d’un punt exprés de servei de begudes, i s’obre un nou punt de restauració exclusiu de pizzes.

Altres activitats que es faran a Naturland a la Cota 1600 i que s’ofereixen amb les entrades són el Tobotronc, l’Airtrekk i la tirolina, l’Extrem Jump, el tir amb arc i el Circuit aventura, per als adults. L’Airtrekkids amb la minitirolina, els llits elàstics i els tallers infantils són les activitats consolidades per als més menuts. Aquest estiu també s’obre l’alberg.

COTA 2000

Una de les novetats més destacades de la Cota 2000 serà el condicionament de l’espai de les dos plantes superiors de la Borda de Conangle. S’han reformat les 8 habitacions i la sala d’estar i aquest estiu es reinaugurarà oferint un servei d’allotjament singular.

L’emblemàtic edifici acull a la planta baixa i terrassa la mítica oferta de gastronomia d’alta muntanya, que es complementa amb la Cervesera, l’alternativa gastronòmica amb carns a la brasa i altres opcions.

Naturland continua apostant pel ciclisme i enguany s’han ampliat el nombre de recorreguts, passant de 6 a 13, i arribant a més de 50 quilòmtres per a la pràctica de l’enduro i cross-country. Donant continuitat al projecte, es mantenen les zones tècniques, Pump Track, la Skill zone i la Jumping zone, i la Kids Zone o a la zona d’iniciació per als petits. També com a novetat, s'inclou dins l'entrada Naturkids l'activitat de Push bike perquè els infants puguin tenir un primer contacte amb el Naturland Bike Center. Paral·lelament, també s’ha obert un canal a les xarxes socials específic per donar visibilitat a aquest espai: @naturland_bikecenter. Per complementar el servei, la NaturlandShop ofereix la venda de material esportiu i tècnic, així com el lloguer de bicicletes, també elèctriques.

A la Granja de Conangle s’afegeix una activitat experiencial enfocada a infants fins als 6 anys que permet jugar a ser un granger, simulant l'experiència a bord d’un tractor de pedals.

Les rutes a cavall pels diferents camins de l’entorn de la Rabassa es mantenen, així com  les passejades en poni  pels més petits al Prat de Conangle. Tal com es va començar a fer l’estiu passat, també es faran sortides a cavall al capvespre combinades amb l’oferta gastronòmica de la Cota 2000 en dates assenyalades.

Altres alternatives per descobrir el marc natural de la Rabassa seran les rutes de senderisme guiades als tres indrets més emblemàtics: la Ruta al refugi de Pimes, la Ruta dels búnquers i la Ruta del Pic Negre. Així mateix, es fan rutes en buggys de 30 minuts i d’una hora.

Altres opcions que ofereix el centre a la Cota 2000 és la tradicional ruta guiada ‘Secrets del bosc’, que es complementa amb una exposició educativa, a l’Aula de Natura.

A més, aquest estiu s’implementa un nou sistema d’accés a les activitats que permetrà accedir-hi de manera directa, millorar el control d'afluència per activitat, obtenir un coneixement més detallat del recorregut dels clients, i d’aquesta manera destinar una part del personal per formar un equip d'acollida. Es mantindrà el sistema d'horari per accedir al Tobotronc, i enguany el viatge es podrà triar en el moment de fer la reserva perquè el client pugui planificar millor la seva jornada al centre.

Calendari. OBERTS TOT L’ANY

Durant la primavera, fins al 26 de juny el centre obre obert tots els caps de setmana i festius de 10 a 18 hores. La temporada d’estiu començarà l'1 de juliol i s’allargarà fins a l'11 de setembre, amb obertura cada dia en la mateixa franja horària. 

El cap de setmana de l’11 i 12 de juny tindrà lloc la Naturland Enduro Race Copa Pirineus, que servirà com a escalfament de la temporada. De la mateixa manera, el 2 de juliol, la Cota 1600 torna a acollir la sortida de la MTB Classic Andorra Multisport Festival. A banda d’aquests dos esdeveniments esportius, durant l’estiu es faran activitats experiencials com ara Les llàgrimes de Sant Llorenç, la Nit de bruixes, els Capvespres d'estiu, i la Dansa dels gestos perduts - Vall del Madriu.