Notícies


La Fira del Vehicle d’Ocasió estrena nova ubicació a la Borda Huguet amb 7.000 metres quadrats d’exposició

  • La Fira del Vehicle d’Ocasió estrena nova ubicació a la Borda Huguet amb 7.000 metres quadrats d’exposició
  • La Fira del Vehicle d’Ocasió estrena nova ubicació a la Borda Huguet amb 7.000 metres quadrats d’exposició
  • La Fira del Vehicle d’Ocasió estrena nova ubicació a la Borda Huguet amb 7.000 metres quadrats d’exposició

La Borda Huguet, situada entre les places d’Isidre Valls i del Solà, al marge dret del riu, serà la nova ubicació on enguany se celebri la IV Fira del Vehicle d’Ocasió el proper cap de setmana del 7 i 8 d’agost. Es tracta d’un terreny de 7.000 metres quadrats que el Comú ha llogat a la família propietària i on es podran encabir més còmodament els més de 200 vehicles i autocaravanes que portaran la vintena de concessionaris que acudiran a la cita. 

“És un cap de setmana d’activitat al voltant de les fires que dona compliment al punt del nostre programa electoral de reactivar la parròquia i el seu comerç al voltant d’esdeveniments diversos”, ha explicat el cònsol major, Josep Majoral que s’ha referit a fires en plural perquè el mateix cap de setmana la plaça de la Germandat i el vestíbul del Centre cultural acolliran la Fira Outlet.

 

Aquesta darrera mostra tindrà, per tant, una part exterior amb 20 casetes de tota mena de productes, i una interior on una desena de botiguers, majorment de la parròquia, exposaran principalment roba i complements a preus molt interessants. 

A banda dels vehicles que sempre son el gran atractiu, a la fira del Vehicle d’Ocasió hi haurà una emissora de ràdio que anirà amenitzant la mostra amb entrevistes als expositors i una part d’especialistes relacionats amb el món del motor que oferiran revisions mecàniques i accessoris entre d’altres opcions. També hi haurà un circuit de motos elèctriques, tallers, una zona descans amb una food truck i un disc jockey. 

Com que els concessionaris oferiran vehicles amb importants descomptes, també hi haurà entitats bancàries per informar sobre les condicions de finançament. Si el bon temps acompanya, s’espera que al menys es puguin superar les previsions de vendes de l’edició 2021 en què es van adquirir més de trenta vehicles. Una bona perspectiva per a un sector força castigat per la pandèmia que també veu una millora substancial amb el canvi d’ubicació que els permetrà disposar de més amplitud. Els horaris de totes dues fires seran de 10 a 20 hores el dissabte i una hora menys el diumenge en què es tancarà una hora abans.