Notícies


L'encesa simbòlica de l’enllumenat dona el tret de sortida al Nadal

  • L'encesa simbòlica de l’enllumenat dona el tret de sortida al Nadal
  • L'encesa simbòlica de l’enllumenat dona el tret de sortida al Nadal
  • L'encesa simbòlica de l’enllumenat dona el tret de sortida al Nadal

És la primera vegada que se celebra una encesa simbòlica de l'enllumenat de Nadal a la parròquia. La crisi del coronavirus ha capgirat la vida quotidiana però, la voluntat del Comú és recuperar la il·lusió de cara a les festes nadalenques amb activitats com aquesta o la Fira de Santa Llúcia que tindrà lloc els 5 i 6 de desembre.

Malgrat que en diversos punts de la parròquia ja s'han encès les llums dels carrers, aquesta dijous s’ha fet un acte simbòlic a la plaça de la Germandat que ha consistit a il·luminar les façanes del Centre cultural i de congressos lauredià, de Casa Comuna, i una gran bola ubicada al centre de la plaça.

Prèviament, els nombrosos assistents han pogut gaudir d’un espectacle de música i dansa protagonitzat per actors infantils d''Els Pastorets i de l'Esbart Laurèdia que han reproduït una coreografia amb boles de llum. A més, dos joves lauredians, l'Enric Martos recitat un poema de Nadal acompanyat per la música del violoncel de la Paula González de Alaiza.

Moments previs a l'encesa, la cònsol menor, Mireia Codina, ha explicat que és un acte adreçat, especialment, als infants, sobretot perquè no els falti la il·lusió ara que s'acosten els dies més màgics de l'any.
La propera cita nadalenca serà la fira de Santa Llúcia, el primer cap de setmana de desembre.