Notícies


Inaugurat l’itinerari “Moments”, un camí dedicat a l´autoconeixement i al benestar personal  al pla de les Tobes

  • Inaugurat l’itinerari “Moments”, un camí dedicat a l´autoconeixement i al benestar personal  al pla de les Tobes
  • Inaugurat l’itinerari “Moments”, un camí dedicat a l´autoconeixement i al benestar personal  al pla de les Tobes
  • Inaugurat l’itinerari “Moments”, un camí dedicat a l´autoconeixement i al benestar personal  al pla de les Tobes

Amb la voluntat de posicionar Andorra en el segment del turisme de benestar i salut, avui s´ha presentat l’itinerari “Moments”, un recorregut que té per objectiu connectar amb la natura tot buscant un espai de calma i tranquil·litat interior.  
Es tracta d’una proposta  innovadora de camins de benestar, adreçada a un públic interessat en tot allò relatiu al creixement personal en connexió amb els espais naturals. Es tracta d’un projecte emmarcat en el pla d’acció del Govern d’Andorra, Horitzó 2023, que vol posicionar l’oferta turística de salut del país.

El ministre de Turisme i Telecomunicacions, Jordi Torres, acompanyat del cònsol major, Josep Majoral i el director de Producte i Nous Projectes d´Andorra Turisme, Enric Torres, han inaugurat aquest itinerari situat camí del pla de les Tobes que ha estat concebut per donar resposta a l´oferta creixent d’activitats relacionades amb el mindfulness i l’autoconeixement en un entorn natural.
Al llarg dels darrers mesos s’ha constatat un augment de la demanda d´experiències en espais naturals i que ajudin al benestar personal. En aquest sentit, l’objectiu d’aquest itinerari és potenciar l’espai natural com a eina per desenvolupar teràpies naturals de benestar que permetin interactuar amb la natura a través de diferents dinàmiques al bosc.

L´itinerari MOMENTS: és una ruta que comença a uns dos quilòmetres després de Santuari de Canòlich i que té com a base un llibret-guia que mitjançant un recorregut amb 10 punts permet a l’usuari gaudir de l’espai natural alhora que aprofundeix en l’autoconeixement.

Aquest llibret es pot adquirir a les oficines de turisme de Sant Julià de Lòria i també, a l´oficina de Turisme d’Andorra la Vella a un preu de 8 euros. Per realitzar aquesta ruta és recomanable realitzar una reserva prèvia.
La durada del recorregut és entre una hora o bé, hora i mitja en funció de qui la realitzi ja que, precisament aquesta ruta està concebuda perquè cadascú se la faci pròpia i gaudeixi del seu MOMENT de manera única i personal.