Notícies


El Comú recupera la Fira del Vehicle d’Ocasió i de l’Autocaravana

  • El Comú recupera la Fira del Vehicle d’Ocasió i de l’Autocaravana
  • El Comú recupera la Fira del Vehicle d’Ocasió i de l’Autocaravana

Després d’un any de parèntesi obligat per la pandèmia, torna la Fira del Vehicle d’Ocasió i de l’Autocaravana a Sant Julià de Lòria. Se celebrarà el proper cap de setmana, els dies 8 i 9 de maig i comptarà amb la participació de 12 concessionaris del país, un proveïdor d’equipaments i accessoris i una entitat bancària.

Ubicada als aparcaments del Camp Gran, el Prat Gran i un tram de l’avinguda Verge de Canòlich, aplegarà a uns 150 vehicles entre cotxes d’ocasió i seminous i autocaravanes noves. També hi serà present l’Associació Andorrana de Vehicles Antics que tindrà un espai d’exposició.

El Comú recupera la celebració d’aquest esdeveniment amb l’objectiu de dinamitzar la parròquia donant vida als establiments comercials i de restauració i, a la vegada, de donar suport al sector de la venda de cotxes, fortament afectat per la crisi sanitària.

La 3a edició de la Fira del Vehicle d’Ocasió i de l’Autocaravana estarà oberta dissabte de les 10h a les 20h i diumenge de les 10h a les 19h. Com anys anteriors, coincideix amb la Ruta de la Tapa.