Notícies


El Comú organitza un torneig solidari de pàdel i destina la recaptació a Unicef

  • El Comú organitza un torneig solidari de pàdel i destina la recaptació a Unicef
  • El Comú organitza un torneig solidari de pàdel i destina la recaptació a Unicef
  • El Comú organitza un torneig solidari de pàdel i destina la recaptació a Unicef

Un grup de 18 treballadors i representants polítics del Comú han pres part aquest dissabte al matí en un torneig solidari de pàdel amb motiu del Dia Mundial de la Infància que és el 20 de novembre. En aquest sentit, tota la recaptació es destinarà íntegrament a Unicef, organització de caràcter mundial que vetlla per la protecció dels drets dels infants en els camps de la salut i l’educació.
 
L’import de la inscripció era de cinc euros, tot i que també s’ha habilitat una fila zero per a tots aquells que no volguessin prendre part en la competició, però sí fer aportacions partint d’un mínim de cinc euros. El sistema de competició ha estat una lligueta per parelles amb partits de vint minuts. A la finalització del partit es canviava de contraris, tot i que les parelles han estat sempre les mateixes.
El sistema de puntuació ha estat comptabilitzar els jocs a favor i en contra i les regles prèvies establien que els guanyadors eren la parella amb més jocs a favor. El tàndem format pels consellers Diana Sánchez i Carles Pereira han estat els guanyadors, seguits de Pere Font i David Torres, mentre que Sheila Jiménez i Xavi Sánchez han ocupat el tercer lloc.
 
El torneig s’ha disputat a les noves pistes de pàdel que el Comú va construir en un terreny llogat a tocar de la part posterior de LAUesport -nom amb què es coneix el Centre Esportiu- i estava obert a tots els treballadors i representants polítics de la corporació incloses les societats.