Notícies


El Comú de Sant Julià de Lòria se suma a la Setmana Europea de l’Esport amb múltiples activitats per a totes les edats

En el marc de potenciar la parròquia com a destinació de turisme esportiu, LAUesport, la Llar de Lòria i els Departament de Turisme i Gestió i Desenvolupament de Persones (GDP) del Comú de Sant Julià de Lòria tenen previst organitzar diverses activitats coincidint amb la Setmana Europea de l’Esport que comença el 23 de setembre i es prolongarà fins el dia 30 del mateix mes.

Més informació

El servei del Quart Bus centra els punts de vista entre majoria i minoria en la sessió ordinària celebrada avui a Casa Comuna

Casa Comuna ha viscut aquest dimecres al matí una sessió ordinària del ple del Comú en què s’han tractat diversos punts a l’ordre del dia. Arran dels neguits expressats pels veïns d'Aixirivall i Juberri, els consellers de la minoria han demanat que s’impulsi una consulta popular amb l'objectiu de millorar el servei del bus parroquial per tal d'introduir millores en les freqüències i horaris.

Més informació

La Sala Sergi Mas acull el lliurament de premis de la desena Mostra d’arts plàstiques per a joves

Sant Julià de Lòria ha acollit aquest dimarts la inauguració de l'exposició dels joves artistes que han participat en la Xa Mostra d'arts plàstiques per a joves. Premis Sergi Mas, un esdeveniment que se celebra bianualment i que en aquesta edició està integrat per 26 obres amb tècniques que van des del dibuix fins a la pintura, l'escultura, el gravat, la fotografia i el videoart.
 

Més informació