Notícies


El cicle de concerts El so iberoamericà s’enfila per Andorra obre el foc aquest divendres al vestíbul del Centre cultural

La Fundació ONCA, emparada pel Govern d’Andorra i la Fundació Crèdit Andorrà, juntament amb la Fundació Cimera Iberoamericana i els set comuns del país, organitzen El so iberoamericà s’enfila per Andorra, un cicle de concerts de curta durada (30 minuts) que recorrerà totes les parròquies amb música ibèrica i sud-americana. 

Més informació

La parròquia és la primera en acollir l’exposició itinerant a l’aire lliure Flora del Pirineu

L’exposició itinerant Flora del Pirineu s’ha inaugurat aquest dijous a la tarda a Sant Julià de Lòria. La plaça Major acull la primera de les làmines penjades en una vintena de suports verticals al llarg de l’avinguda Verge de Canòlich. A l’acte han assistit tècnics del CENMA (Centre d’estudis de la neu i la muntanya d’Andorra), representants dels parcs naturals d’Andorra i els cònsols de la parròquia Josep Majoral i Mireia Codina, així com altres consellers.
 

Més informació

El Comú lliura les claus dels horts socials i anuncia que el projecte dels Horts Solidaris també es farà enguany

Els cònsols i la consellera de Social han lliurat aquesta tarda les claus dels horts socials del Dau i del Ganxo en un acte celebrat a l’auditori Claror. Igualment, el cònsol major Josep Majoral ha aprofitat per avançar que enguany també es repetirà el projecte dels Horts Solidaris perquè, tot i que des del punt de vista sanitari es veu el final del túnel, a nivell econòmic hi ha famílies que ho estan passant veritablement malament. “Hem de fer tot el possible perquè ningú es quedi enrere”, ha dit Majoral.

 

Més informació

La sarsuela cubana Cecilia Valdés clausurarà la temporada d’Andorra Lírica amb col•laboracions d’alt nivell

La 6a Temporada d’Òpera d’Andorra conclourà els propers 8 i 9 de maig amb la sarsuela cubana Cecilia Valdés que comptarà amb una sèrie de col•laboracions amb entitats del país i també d’àmbit internacional. Igualment, per la seva temàtica, l’actuació formarà part dels esdeveniments culturals que s’emmarquen en la celebració de la Cimera Iberoamericana de caps d'Estat que acollirà el Principat el proper 21 d’abril.


 

Més informació