Notícies


Javier Gurruchaga repassa 40 anys d’èxits amb la mítica Orquesta Mondragón

40 anys d’una trajectòria transgressora i genuïna, única com el seu protagonista, Javier Gurruchaga, és avui a l’abast del públic que es doni cita a la plaça de la Germandat per assistir al concert que l’artista protagonitzarà acompanyat de la incombustible Orquesta Mondragón.

La Festa Major de Sant Julià de Lòria es converteix aquesta mitjanit en un dels punts inclosos a la gira que Gurruchaga i la seva gent van encetar l’any passat, amb motiu del 40è aniversari de la mítica orquestra espanyola que va trencar els esquemes del panorama musical a l’estat veí.

Més informació

Els joves interpel·len el comú a la tradicional obertura de la Ràdio Festa Major

Són ja tres dècades de trajectòria i el relleu generacional ha conservat intacte l’esperit amb què la Ràdio Festa Major, del 97.7 de l’FM, dona el tret de sortida a la festa gran de Sant Julià de Lòria. Un any més, els consellers i conselleres de la majoria comunal han acudit a la cita en la que els joves de la parròquia demanen als respresentants públics sobre diferents aspectes del seu interès i directament vinculats amb l’actualitat.

Un altre dels actes amb llarga tradició que també ha obert portes al públic aquest divendres ha estat la Fira Esotèrica que fins demà al vespre aplegarà un petit mercat amb articles relacionats amb l’esoterisme i les teràpies energètiques així com el món del tarot. La fira està ubicada, avui i demà, a l’entorn del carrer Doctor Palau i la plaça de Sant Roc, entre les 10 de la nit i la 1 de la matinada.

Més informació