Notícies


Sant Julià proposa un reguitzell d’activitats per la Diada de Sant Jordi

Per commemorar aquest diumenge la Diada de Sant Jordi, Sant Julià de Lòria ha presentat aquest matí un bon grapat d’activitats per a grans i petits. A la plaça Laurèdia, de les 9 a les 19 hores, s’hi aplegarà la fira de Sant Jordi amb un total de 10 parades de roses i llibres, segons ha explicat el conseller de Cultura, Josep Roig. 

Com a novetat d’enguany, s’han establert sinergies amb els restauradors de la parròquia. Així, per cada 10 euros de compra a la fira, els clients seran obsequiats amb una tapa i una beguda en un dels vuit restaurants (Bar Cadí, Frankfurt Cerveseria Lòria, Bar Restaurant Sancho Panza, Bar Restaurant Roses, Tony’s Coffee, Bar Restaurant Coto, Bar Restaurant La Caülla i Snack Bar Eurocenter) que col·laboren en la iniciativa. La consellera de Turisme, Meritxell Teruel, ha destacat durant la roda de premsa que aquesta acció és un atractiu per a la parròquia i ha afegit que per part de tots els restauradors sempre hi ha molt bona acceptació i interès per participar en aquestes propostes.

Pel que fa a les activitats de diumenge, de les 11 a les 13 hores, hi haurà diferents autors de llibres per la fira que signaran les seves obres, entre els artistes andorrans s’hi trobaran: Teresa Cairat, Omar el Bachiri, Marta Deu, Manuel Montobbio, Antoni Morell, Robert Pastor, Susana Ginesta i Albert Villaró. A més, de les 11 a les 14 hores es durà a terme un taller infantil de punts de llibre, a càrrec de Núria Novell. A les 13 hores, la Coral Rocafort farà la tradicional cantada de caramelles i a la tarda, de les 16 a les 19 hores, Manel Arroyo impartirà un taller infantil de papiroflèxia.