Notícies


La 2a Temporada d’òpera porta La Traviata al Claror

La 2a Temporada d’òpera d’Andorra ja és una realitat. Els propers 4 i 5 de març podrem gaudir d’una doble representació de La Traviata a l’Auditori Claror. Una òpera en tres actes de Giuseppe Verdi basada en un llibret de Francesco Maria Piave, inspirat en la novel·la d'Alexandre Dumas fill, La Dama de les Camèlies, i publicada l'any 1848. 

La Traviata és la primera òpera que Andorra Lírica va programar al país, ara fa tres anys al teatre de les Fontetes de La Massana. Ara, però, arriba a Sant Julià de Lòria amb un format totalment diferent: gran format amb acompanyament de piano. En la presentació d’aquesta òpera davant dels mitjans de comunicació, i en nom d’Andorra Lírica, Jonaiana Salvador ha volgut fer palès el suport del Comú de Sant Julià de Lòria, “sense el Comú, aquesta temporada no hagués estat possible”. El conseller de Cultura, per la seva banda, ha destacat “l’elenc d’artistes que hi participaran. Serà un plaer, un gust per als sentits tenir aquesta tipus d’activitat a la parròquia ja que li donen prestigi”.

La direcció general i artística recaurà en Jonaina Salvador, la musical en Nikola Takov, la coral en Catherine Metayer i la direcció d’escena en Allex Aguilera. Pel que fa als personatges i repartiment:

- Violetta Valery- soprano- Jonaina Salvador

- Alfredo Germont- tenor- Alain Damas

- Goirgio Germont- baríton- Otar Nakashidze

- Flora Bervoix- Mezzo soprano- Marta

- Knör Gastone- tenor- Luis Alberto Canet

- Marchese d'Obigny- Dottore Grenvil- Baix Baríton- Néstor Pindado - Barone Douphol- Baríton- Elias Benito

- Aninna- soprano- Maria Soler (cor jove dels petits cantors)

- Comissionario- baix- Gil Grandjean (cor jove dels petits cantors)

- Giuseppe- Tenor- Ismael Freitas (cor jove dels petits cantors)

En col·laboració amb les entitats culturals de la parròquia, l’Escola d’Art assumirà, de la mà de Philippe Lavaill, la construcció escenogràfica i l’Esbart Laurèdia ballarà el ball de les zíngares del 3r acte.

Per aquesta opera es tornarà a fer la promoció MOS&ÒPERA en col·laboració amb els establiments de restauració lauredians.

La Traviata es representarà els dies 4 i 5 de març a les 20.30h i 18h respectivament. Les entrades costen 32€ i 27€ a preu reduït i es poden adquirir, a partir d’avui, al Centre cultural i de congressos lauredià o bé a www.codetickets.com