Notícies


Estrena de la 50a Temporada de teatre

L’escenari de l’Auditori Claror acollirà, demà al vespre, la primera representació emmarcada en la 50a Temporada de teatre conjunta. La primera aposta laurediana serà, “Avui no sopem”, una comèdia familiar que ens mostra, de forma agredolça, les tensions existents en el si d’una família. La direcció anirà a càrrec de Pep Anton Gómez i en el repartiment hi haurà Jordi Banacolocha, Maife Gil, David Bagés, Susanna Garachana i Mercè Martínez.

Les localitats i abonaments estan a la venda a:

- Internet: www.morabanc.ad/entrades

- Centre cultural i de congressos lauredià, tel. 744 044

- Àrea de Cultura – Centre Cultural La Llacuna, tel. 730 037

- Taquilles dels teatres des d'una hora abans de l’inici de l’espectacle

Seguint la línia de programació de les temporades de Sant Julià de Lòria, el Comú continua fent l’esforç de mostrar al públic d’Andorra obres de primera línia dels teatres catalans. La 50a, serà una temporada molt variada: una comèdia, un espectacle interactiu i dos drames amb actors de primera línia.

Com que aquest 2017 se celebren els 25 anys de la Temporada de teatre, a banda de les obres que es programaran, tindran lloc diferents actes commemoratius. Destaca l’exposició, “50 Temporades de teatre, una mirada retrospectiva”que s’inaugurarà el proper 22 de febrer a les 20h al vestíbul del Centre cultural i de congressos lauredià on serà fins el 9 de març.