Notícies


El Club Esportiu Sant Julià estreny llaços amb el Club Movistar Inter Futsal

El C.E Sant Julià és nou membre del programa social i esportiu, “InterAmigos”, que promou el Movistar Inter i que té com a objectiu l’aprenentatge i la formació de les seves escoles de base. Entre els seus integrants, figuren clubs espanyols i internacionals.

Valorant l’acord, el conseller d’Esports, Pere Pràxedes, destaca la importància de la signatura d’un acord “amb un club que és referent mundial de futbol sala com és el Movistar Inter Futsal i, al mateix temps, formar part del seu programa “InterAmigos”. Ens sentim amb molta força. Dona prestigi al nostre modest club, a la secció de futbol sala, i tant els nostres tècnics com els nostres jugadors en sortiran beneficiats ja que ajudarà a treballar amb més motivació si cal. I, sobretot, incidirà en el creixement de la nostra escola amb els més petits. Sens dubte, per al Comú és símptoma de donar vida a la nostra parròquia mitjançant l’esport”.

L’acte de presentació de l’acord es va fer a Madrid, durant el descans del gran clàssic entre el Movistar Inter i ElPozo Murcia. En representació del club lauredià hi van prendre part el seu director esportiu, Ramon Ibarz, i el seu coordinador, Jorge Dias. En nom del club espanyol hi van ser el també director esportiu,Javi Lorente, i l’ambaixador de la gira Movistar Megacracks, Luis Amado.