Notícies


A punt per a la celebració de la diada de Sant Sebastià

Com cada 20 de gener, la jornada començarà amb la tradicional missa a l’església parroquial i l’assemblea de la Germandat de Sant Sebastià.

L’acte central de la jornada però, serà l’escudella que cada any s’encarreguen d’elaborar els integrants de la germandat. Els preparatius ja han començat aquesta tarda a les cuines de les escoles on, bàsicament, s’han fet les mandonguilles i s’han tallat les verdures: trumfes, carrotes, carabasses, col, api, porros...

El gruix de la feina arribarà demà a partir primeríssima hora del matí amb l’encesa de les fogaines que es preveu als voltants de les 6h. El resultat, com marca la tradició, es podrà degustar a partir de les 13h a la plaça de la germandat.

Es repartiran unes 2.800 racions d’escudella que se servirà, per tothom que ho desitgi, en els plats típics de terrissa que es vendran en el mateix moment de l’escudellada.

Com cada any, presidiran l’acte les autoritats de la parròquia acompanyades per altres de la resta del país.